Verča:
Bílý čaj – English Tea shop – oblíbený čaj na odpoledne.
Kaše Adveni – jablko a skořice – opravdu výrazná chuť jablka, i když je sladší. Nejradši si ji mixuji s neslazenou kaší 1:1.
Olivový olej s chilli – Oliva Gourmet – skvělý doplněk do kuchyně, nejlepší je s čerstvým pečivem.
Andy:
Pivo 8%, Harboe Strong Stout – výborné tmavé a silné pivo.
Dýně jako oblíbená sezónní potravina
NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPT
Verča:
Ovesná kaše z mléka a vloček, do které se přidá lžička pudinku pro lepší konzistenci a chuť
Andy:
Tapiokový pudink s karamelizovanými fíky
NEJOBLÍBENĚJŠÍ PODNIK
Verča:
Restaurace Jiná krajina – rybí speciality na poledním menu (ve videu mám chybu, říkám Nová krajina)
Andy:
NEJHORŠÍ ZÁŽITEK SPOJENÝ S JÍDLEM
Verča:
Collegrande – grilované artyčoky ve slunečnicovém oleji – artyčoky mám fakt ráda v salátu, ale tyhle nemají vůbec žádnou chuť
Andy:
Tapioka jako příloha – z uvařených kuliček se stalo želé a nedalo se jíst
Návštěva Starbucksu – za 150,- obyčejné kafe a přeslazený cheesecake