Jidáše
na 20 jidášků budete potřebovat: Na potření: Nejprve nechte vzejít kvásek (droždí, trochu mléka, lžíce mouky a cukru), pak smíchejte mouku, cukr, sůl, koření, nakonec
na 20 jidášků budete potřebovat: Na potření: Nejprve nechte vzejít kvásek (droždí, trochu mléka, lžíce mouky a cukru), pak smíchejte mouku, cukr, sůl, koření, nakonec
Smetana, kuřecí maso a špenát – klasika, která určitě neomrzí. Já si občas dělám tuhle vegetariánskou verzi. Stačí vyměnit kuřecí maso za tofu a je
Nevíte si rady, jak do jídelníčku zařadit luštěniny? Dá se s nimi hodně vyhrát – můžete je zařadit jako přílohu k rybě, rozmixovat do luštěninového
Asi to známe a máme často všichni – období nestíhání vůbec ničeho. A tak se pak hodí vařit ideálně rychlovky, které jsou za 10 minut
V poslední době jsem zkoušela spoustu rostlinných proteinů a ještě chystám nějaké objednat, ať vím, na co se který z nich hodí. Jsou super v
Na slané snídaně přijde v poradně často řeč. Jasně, pečivo a pak…? Pro milovníky slaných snídaní tu mám jeden další tip. V poslední době jsem
Tortilly jsou skvělou obměnou pro pečivo nebo i jiné přílohy. Můžete si je udělat na způsob wrapu, quesadilly nebo se dají naplnit, smotat, nakrájet na
Časté „(pod)zimní argumenty“ na nedostatek zeleniny v jídelníčcích jsou většinou typu – zelenina v zimě mi nechutná, a tak raději nejím žádnou. Nezapomínejte ale, že
Volba studené nebo teplé večeře je čistě na Vás a dost se odvíjí například od ročního období nebo od času, který (ne)máme na přípravu jídla.
Dneska se trošku víc pověnujeme obědům a jejich důležitosti. Oběd bývá u velké části z nás největším jídlem z celého dne, a tak pokud ho