V sobotu 23.1. se konal v holešovickém zázemí Chefparade Foodie market, na kterém představili své výrobky nové či méně známé firmy. Byl to v podstatě takový farmářský trh, až na to, že se jednalo o hotové produkty – tedy koláče, pralinky, polévky či obložené chlebíčky.
Na akci byla potřeba registrace a kapacita byla dlouho zaplněná, ale den před událostí mi přišel mail, že se uvolnily dvě místa, tak jsme se s Andy rozhodly, že se tam podíváme. Po marketu mělo následovat ještě popovídání u vínka, ale obě jsme měly na večer plán, tak jsme zůstaly jen na první část programu.
Trochu nás překvapilo, že na akci bylo opravdu málo návštěvníků, ale je možné, že dorazili až později, aby zůstali na sešlost.
Potkaly jsme třeba i paní, se kterou jsme jeden čas spolupracovaly na přípravě projektu a bylo fajn vidět, že si založila novou firmu a daří se jí.
Slečna z Tartaletky měla zase úplně nejkrásnější koláče.
Pralinky a domácí čokolády vypadaly také lákavě.
Jak je vidět na úvodní fotce, my jsme vyzkoušely závitky bo la lot od Na skok v kuchyni, rýžový dezert s kokosovým mlékem od Pulpamen a flat white. Poté jsme se rozhodly, že půjdeme domů, protože porce byly spíše degustační a my nemohly vynechat oběd. 🙂