Ing. Mgr. Veronika Pourová

Odbornost a vzdělání
  • 2015  Bc. nutriční terapeut na 1. lékařské fakultě UK
  • 2017  Mgr. nutriční specialista na 1. lékařské fakultě UK
  • 2018  Ing. technologie potravin na VŠCHT
  • od  2023   studuje doktorský studijní program hygiena a epidemiologie na lékařské fakultě Masarykovy univerzity
Služby a aktivity
  • Individuální nutriční poradenství.
  • Semináře a přednášky na témata jako zdravá výživa, sportovní výživa a redukce hmotnosti.
  • Marketingové spolupráce.
  • Vývoj potravin.
HubnutíPotravinové alergie a intolerancePřibíráníSportovní výživaVýživa při diabetu
Brno Praha
CZEN
Spoluzakladatelka Ne hladu
Spoluautorka knihy O výživě a kuchařky Vyváženě
Členka České asociace nutričních terapeutů

Recenze z poradny

Klientka Veroniky

Moc se mi líbí, že je jídelníček opravdu pro mě (např tipy na výběr z menu v restauracích okolo mojí práce, nebo tipy na úpravy jídel, která už beztak vařím, do vhodnější podoby) a nenutí mě do potravin, které se mi tězko shání/nechutnají mi. Také oceňuji složení jídel bez „zázračných“ doplňků. Dřív jsem si potraviny vážila podle kalorických tabulek což sice fungovalo, ale jen po dobu kdy jsem vydržela vážit. Jídelníček od NeHladu mě naučil odhadnout moje porce i bez vážení a snažit se jíst vyváženě celý den (tzn nedohánět nedostatek bílkovin večer pomocí odtučněného tvarohu a podobně).

Klient Veroniky

Mnoho let chodím na Gastroenterologii, ale nikdy jsem se od lékařky nedozvěděl tolik ucelených informací, co bych měl a neměl jíst. První konzultace měla velký přínos a pokud se mi podaří aplikovat aspoň část doporučení, budu spokojen 🙂

Klientka Veroniky

Již několikrát jsem se pokoušela hubnout a i když se výsledky dostavily nikdy nebyly trvalé. Na konzultacích jsem dostala jídelníček, který pro mě byl vodítkem. Dostala jsem do svého jídelníčku režim a za tři měsíce i automatický návyk. Naučila jsem se jídlo si pravidelně chystat dopředu a přemýšlet o jeho složení. Nenásilně se mi tak povedlo zhubnout necelých 10kg.